Ваш акаунт.
Ваш профіль переїзду зберігається на пристрої й переходить із вами між телефонами та ноутбуками, коли ви входите через Google — під псевдонімом, ніколи під вашим справжнім ім’ям.
✓ Ви увійшли
…
через Google — ваше ім’я та email ніколи не показуються; ви залишаєтеся під псевдонімом.
Ваш профіль
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
Синхронізація
Ваш профіль і прогрес в інструментах переходять із вами на кожен пристрій, де ви входите через Google.
Акаунт
Вийдіть на цьому пристрої або назавжди видаліть свій акаунт і хмарні дані.
На цьому пристрої
Ваш профіль переїзду збережено на цьому пристрої — приватно, без входу.
Синхронізація всюди та чат
Увійдіть через Google, щоб перенести профіль на телефон і ноутбук та приєднатися до чату спільноти. Ми використовуємо це лише для збереження вашого акаунта — ваше ім’я та email ніколи не показуються.
Псевдонімно — читайте політику конфіденційності.