Ο λογαριασμός σου.
Το προφίλ μετεγκατάστασής σου βρίσκεται στη συσκευή σου και σε ακολουθεί σε κινητά και φορητούς υπολογιστές όταν συνδέεσαι με Google — ως ψευδώνυμο, ποτέ με το όνομά σου.
✓ Συνδεδεμένος
…
μέσω Google — το όνομα και το email σου δεν εμφανίζονται ποτέ· παραμένεις ψευδώνυμο.
Το προφίλ σου
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
Συγχρονισμός
Το προφίλ σου και η πρόοδος στα εργαλεία σε ακολουθούν σε κάθε συσκευή όπου συνδέεσαι με Google.
Λογαριασμός
Αποσυνδέσου από αυτή τη συσκευή ή διάγραψε οριστικά τον λογαριασμό σου και τα δεδομένα cloud.
Σε αυτή τη συσκευή
Το προφίλ μετεγκατάστασής σου αποθηκεύεται σε αυτή τη συσκευή — ιδιωτικό, χωρίς σύνδεση.
Συγχρονισμός παντού και συνομιλία
Σύνδεση με Google για να μεταφέρεις το προφίλ σου στο κινητό και τον φορητό σου, και για να μπεις στη συνομιλία της κοινότητας. Το χρησιμοποιούμε μόνο για να διατηρούμε τον λογαριασμό σου — το όνομα και το email σου δεν εμφανίζονται ποτέ.
Ψευδώνυμο — διάβασε την πολιτική απορρήτου.