Twoje konto.
Twój profil przeprowadzki jest zapisany na Twoim urządzeniu i podąża za Tobą między telefonami a laptopami po zalogowaniu przez Google — pod pseudonimem, nigdy pod Twoim imieniem.
✓ Zalogowano
…
przez Google — Twoje imię i e-mail nigdy nie są pokazywane; pozostajesz pod pseudonimem.
Twój profil
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
Synchronizacja
Twój profil i postępy w narzędziach są dostępne na każdym urządzeniu, na którym zalogujesz się przez Google.
Konto
Wyloguj się na tym urządzeniu lub trwale usuń swoje konto i dane w chmurze.
Na tym urządzeniu
Twój profil przeprowadzki jest zapisany na tym urządzeniu — prywatnie, bez konieczności logowania.
Synchronizuj wszędzie i czatuj
Zaloguj się przez Google, aby przenieść swój profil na telefon i laptop oraz dołączyć do czatu społeczności. Używamy go wyłącznie do utrzymania Twojego konta — Twoje imię i e-mail nigdy nie są pokazywane.
Pseudonimowo — przeczytaj politykę prywatności.