Contul tău.
Profilul tău de relocare este stocat pe dispozitivul tău și te însoțește pe telefoane și laptopuri când te conectezi cu Google — sub un pseudonim, niciodată sub numele tău.
✓ Conectat
…
prin Google — numele și adresa ta de e-mail nu sunt afișate niciodată; rămâi un pseudonim.
Profilul tău
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
Sincronizare
Profilul tău și progresul din instrumente te însoțesc pe fiecare dispozitiv pe care te conectezi cu Google.
Cont
Deconectează-te de pe acest dispozitiv sau șterge definitiv contul și datele din cloud.
Pe acest dispozitiv
Profilul tău de relocare este salvat pe acest dispozitiv — privat, fără autentificare necesară.
Sincronizare peste tot și chat
Conectează-te cu Google ca să-ți duci profilul pe telefon și laptop și ca să te alături chatului comunității. Îl folosim doar ca să-ți menținem contul — numele și adresa ta de e-mail nu sunt afișate niciodată.
Pseudonim — citește politica de confidențialitate.