Váš účet.
Váš profil pro stěhování žije ve vašem zařízení a přenáší se mezi telefony i notebooky, když se přihlásíte přes Google — pod pseudonymem, nikdy pod vaším jménem.
✓ Přihlášeno
…
přes Google — vaše jméno ani e-mail se nikdy nezobrazují; zůstáváte pod pseudonymem.
Váš profil
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
Synchronizace
Váš profil a postup v nástrojích vás provázejí na každém zařízení, kde se přihlásíte přes Google.
Účet
Odhlaste se na tomto zařízení, nebo trvale vymažte svůj účet a data v cloudu.
Na tomto zařízení
Váš profil pro stěhování je uložen v tomto zařízení — soukromě, bez nutnosti přihlášení.
Synchronizace všude a chat
Přihlaste se přes Google, abyste svůj profil přenesli do telefonu i notebooku a zapojili se do komunitního chatu. Používáme to jen k vedení vašeho účtu — vaše jméno ani e-mail se nikdy nezobrazují.
Pseudonymně — přečtěte si zásady ochrany soukromí.