حساب شما.
پروفایل مهاجرت شما روی دستگاهتان ذخیره میشود و هنگام ورود با Google بین گوشیها و لپتاپها همراه شماست — با نام مستعار، هرگز با نام واقعی شما.
✓ وارد شدهاید
…
از طریق Google — نام و ایمیل شما هرگز نمایش داده نمیشود؛ شما با نام مستعار میمانید.
پروفایل شما
Destination, origin and stage are set from the ⚙ Settings menu in the header.
همگامسازی
پروفایل و پیشرفت ابزارهای شما در هر دستگاهی که با Google وارد شوید همراه شماست.
حساب کاربری
از این دستگاه خارج شوید، یا حساب و دادههای ابری خود را برای همیشه پاک کنید.
روی این دستگاه
پروفایل مهاجرت شما روی این دستگاه ذخیره شده است — خصوصی، بدون نیاز به ورود.
همگامسازی همهجا و گفتوگو
با Google وارد شوید تا پروفایلتان را به گوشی و لپتاپ خود منتقل کنید و به گفتوگوی جامعه بپیوندید. ما فقط برای نگهداری حساب شما از آن استفاده میکنیم — نام و ایمیل شما هرگز نمایش داده نمیشود.
با نام مستعار — بخوانید سیاست حریم خصوصی.